HIFK T0911 on tyttöjen jalkapallojoukkue Helsingin Töölöstä.
Treenaamme 2 kertaa viikossa ja osallistumme Palloliiton peleihin ja turnauksiin. Treenamme yhdessä, mutta pelaamme iän ja tason mukaan.
Uudet innokkaat 2009-2011 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Nina Ebeling, joukkueenjohtaja
nina(piste)ebeling(miuku)hifkfotboll(piste)fi
Hifkfotboll.fi/juniorit/tyttofutis/
Instagram: Hifkfotbolltytot

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Helsinki
Jäseniä 44
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Nina

MAANANTAIN kuplatreenit Käpylässä perutaan toistaiseksi. Seuraamme koronatilanteen ja kelien kehittymistä. Treenaamme toistaiseksi keskiviikkoisin ja lauantaisin Väiskillä tuttuihin aikoihin.

Nina

Tein nimenhuudossa muokkauksia, ja poistin vahingossa ensi keskiviikon 14.10 treenin. Menetin ilmoittautumiset samalla. Pahoitteluni! Treeni pidetään normisti, ja Nicolas ja Salla vetävät ne.

Maanantaina kupatreenien osalta on pohdinta vielä kesken. Päivitän nimenhuutoon kun tiedän miten toimimme. Ensi viikolla maanantain treenejä ei pidetä.

Lue loput viestit
66851 1471855612 display